Algemene voorwaarden

1. Recht op ruilen en teruggave
Ruilen is alleen mogelijk met de aankoop bon binnen 1 week, afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild.
Wij geven geen geld terug, wel kunt u een tegoedbon krijgen.
Accessoires zoals kettingen, tassen, schoenen, shawls, riemen, zonnebrillen et cetera kunnen niet worden geruild.
Eventuele klachten op goederen worden alleen in behandeling genomen met een aankoop bon, binnen 3 maanden na aankoop.
Zichtbare weeffouten moeten binnen 1 week worden terug gebracht met de aankoop bon.

2. Levering/verzendkosten
Wij bezorgen de artikelen binnen Nederland via gerenommeerde postbedrijven zolang de voorraad strekt en nadat de betaling is voldaan. De levertijd van een artikel bedraagt in de regel 1 tot 4 werkdagen vanaf de besteldatum. Per bestelling zullen verzendkosten in rekening worden gebracht. Een kortere levertijd of een afwijkende bezorgmethode, is in overleg mogelijk. De kosten hiervoor zullen door Groosman Mode Sluis aan u in rekening gebracht worden. Het kan helaas soms voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad of niet leverbaar is. Wij zullen u hiervan per e-mail op de hoogte stellen en een indicatie van de vertraging geven of u een alternatief artikel aanbieden dat direct leverbaar is.

3. Prijzen en betaalmogelijkheden
De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW. De artikelen worden per creditcard of per iDeal betaald. Groosman Mode Sluis behoudt zich evenwel het recht voor om, afgaande op de resultaten van een kredietwaardigheid onderzoek, op ieder moment bepaalde betaalmogelijkheden uit te sluiten.

4. Wettelijke informatie over het recht van teruggave
U kunt de ontvangen artikelen zonder opgaaf van reden binnen 7 werkdagen aan ons retourneren. Deze termijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat de artikelen door u zijn ontvangen. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te verzenden. De kosten en risico’s van deze retourzending zijn voor uw rekening. De artikelen moeten worden retour gezonden naar: Groosman Mode Sluis Vleeshouwerijstraat 6 4524 DA Sluis

5. Garantie
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

6. Colofon/exploitant
GroosmanMode.nl is een handelsnaam van: Groosman Fashion Stores Vleeshouwerijstraat 6 4524 DA Sluis Nederland Telefoon: +31 (0)117 461 572 E-mail: info@groosmanmode.nl KvK-nummer: 62643193

7. Toepasselijk recht
Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.