Sweater weather

Een nieuw seizoen, een nieuw begin. Met trends uit de oude doos, want ook dit najaar gaan we weer enigszins terug in de tijd. Wil je deze herfst warm én stijlvol voor de dag komen? Lees dan nu alles over de mode voor aankomend seizoen. Uiteraard allemaal te vinden bij Groosman Mode. Lees verder>

 

 

 

Groots en meeslepend. Deze herfst wordt er groots uitgepakt met grote pakken, wijde broeken, oversized kabeltruien, powerschouders en lange jassen tot over de knie. Naast groot zijn de meeste items ook nog eens gemaakt van rijke stoffen in warme, volle kleuren en all-over prints. 

Spring eruit. Een goede tweed voor in de herfst is inmiddels net zo baanbrekend als een fleurige bloemenprint voor in het voorjaar. Toch blijft de ruit ook dit jaar weer favoriet. Denk Schots of klassiek en van felgekleurd tartan tot grafisch zwart-witte pied-de-poule in jassen of driedelige sets. Draag bijvoorbeeld een ruiten sweatervest onder een chique mantel in plaid.

Belted blazers. Het accent ligt dit seizoen op de taille. Investeer in een blazer met ingebouwde riem óf doe het zelf en draag een mooie riem over je blazer voor een ultra vrouwelijk silhouette. Het nog immer elegante én stijlvolle oversized pak leent zich uitstekend voor deze trend. Hul je van top tot teen in één kleur en buckle up!

Biker chique. Zwierige zomerjurken en rokken worden vervangen door een leren variant. Het liefst in mini of midi uitvoering. Ga nog een stapje verder met leer op leer en combineer je leren jas op een leren culotte. 

Mix it up. Denk zware bloemenprints, lichte veren, ruches, franjes, voiles, pofmouwen en grote strikkragen. Romantisch en bohemien in combinatie met een vleugje cowboy. Deze mode is dromerig, vrouwelijk en voert je mee naar het avant-gardistische Parijs van Picasso, Hemmingway en Sartre.

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen